Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rebild kommune nedlægger 45 år gammel skydebane
#1
https://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/dj-medier/nyhedsarkiv/2018/chokerende-afgorelse-i-rebild-kommune/


Rebild kommune vælger at nedlægge Flugtskydebanen i udkanten af Støvring 
Bestyrelsen for banen har igennem en årrække været i en længere dialog med kommunen om at banen skulle flytte. SSV (Støvring, Suldrup og Veggerby jagtforeninger) har igennem hele forløbet vist velvilje i forhold til en flytning, så længe de nye forhold levede op til en lignende standart eller bedre end den nuværende skydebane. 
Der har været fundet adskillige placeringsmuligheder, men der har manglet røv i bukserne på politikerne og de har vist manglende vilje til at stemme for lokalplanen således en omplacering kunne finde sted.

Ved sidste byrådsmøde blev den nye lokalplan så vedtaget og det betyder nu at skydebanens skal nedlægges INDEN en ny placering har fundet sted. Alle de politiske løfter om omplacering og økonomisk støtte i den anledning er hermed annulleret. 
SSV tæller i omegnen af 650 medlemmer og i alt i kommunen er der i omegnen af 1400 jægere, så det er faktisk en rigtig stor forening politikerne har valgt at trampe på. 
SSV skytterne har i de sidste par år høstet over 30 1.og 2. Pladser i nationale og internationale  skydekonkurrencer ungdomsafdelingen blomstrer og generelt er SSV et aktivt mødested for jægere/skytter fra hele oplandet. Alt dette er med et pennestrøg på vej væk. De lokale jagttegsundervisere, skal nu bede aspiranterne om at rykke til de omkringliggende kommuner for at komme til at skyde de påkrævede skud.... Alene det faktum er i mine øjne tragisk.. 
Min frygt er at den slags beslutninger i kommunerne har det med at danne præcedens.
Alt kød under 400 gram er at betragte som pålæg
Svar
#2
flertalsdiktatur når det er værst. mener det blev vedtaget med stemmerne 13 mod 12
Svar
#3
Præcis DOOLE
DF`s Tommy Degn var tungen på vægtskålen. Han mener INGEN borger skulle leve med sådanne støjgener.
Til det sidste placeringsforslag fra foreningens side var der naturligvis en høring inden der skulle tages politisk beslutning. Der var der 38 indsigelser, men det var kun tre af indsigelserne, der kom fra borgere, der boede i "nærheden" af det planlagte område.
Dvs. de partier, der stemte for lokalplanen, har sjoflet alle brugerne/skytterne til fordel for tre borgere.
Alt kød under 400 gram er at betragte som pålæg
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)