Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konkurrence GRISEJAGT hos Rolin
#1
KONKURRENCE

Som tidligere beskrevet, har Rolin udloddet en weekendjagt for to personer efter vildsvin i Sverige. 
Indeholdende i præmien er et vildsvin til hver samt kost og logi under opholdet. (Alkoholiske drikkevarer er ikke inkludereret)
Indkvarteringen er privat hos Rolin.
Jagten vil foregå som aften/natjagt i hytter ved foderpladser

Konkurrencebetingelser

For at komme i betragtning til præmien skal Du indsende en NY jagtberetning med billeder her i tråden. Der er ikke umiddelbart nogen nedre grænse for længden, men beretninger af en vis standart og længde vil være at foretrække og beretningen skal være vedhæftet billeder. 
Beretningerne bør tage udgangspunkt i både de indledende beslutningsfaser for jagten og helt indtil jægeren er hjemvendt til hjemmet igen.

Konkurrencen slutter 1. marts 2019
Derefter vil de beretninger, der lever op til konkurrencebetingelserne blive lagt i en pulje og der vil blive igangsat en afstemning bland brugerne herinde om hvilken beretning, der fortjener at blive præmieret. 

Når den heldige vinder bliver udtrukket, vil der herfra blive formidlet en direkte kontakt til Rolin og al korrespondance skal herefter foregå direkte mellem vinderen og Rolin
VTF er blot at betragte som formidlere af denne konkurrence og har derfor ingen indflydelse på turens indhold, men der er en forsigtig forventning om en at der bliver indsendt en beretning om turen når de heldige vindere er hjemvendt fra det svenske.

Vi glæder os meget til at modtage forhåbentligt mange beretninger

[Image: vildsvin--europa--918db952f9293efc6d4d743a7b6147fe.jpg]

VTF kan på ingen måde gøres ansvarlige for hverken det jagtmæssige udbytte af præmien eller de fysiske betingelser omkring jagten. Alle de jagtlige betingelser skal aftales direkte mellem Rolin og vinderen og eventuelle tvister derom skal afklares direkte med rejseudbyderen. 
Ingen i moderatorteamet kan komme i betragtning til Præmien. Dog kan brugeren "KIMA", som har en moderatorstatus ,der udelukkende er begrænset til undergruppen "Mit Jagtblad" godt komme i betragtning, såfremt han vælger at deltage.
Alt kød under 400 gram er at betragte som pålæg
Svar
#2
Husk at få indsendt jeres fine beretninger. 
Vi er mange, der hungrer efter nye historier fra jagtens verden Smile Cool
Alt kød under 400 gram er at betragte som pålæg
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)