Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Riffelrem
#1
Ohøj 

jeg står for at skulle ud og have anskaffet mig en ny riffelrem da den jeg har er en pistilens at gå langt med den glider hele tiden af skulderen  Sick den jeg har er en læderrem som i sin tid indkøbt udelukkende på grund af udseendet 

Er der nogle i panelet som kan anbefale en god rem, jeg har set lidt på neopren remme og også på dem der kan deles så man tager riflen på som en "rygsæk " men da jeg er bygget i rokoko stil skal jeg også være sikker på at remmene er lange nok og det var jo også rart at kunne have rygsækken på samtidig 

forslag modtages med kyshånd
mvh Ejvind

Alting er let, bare man kan det
Svar
#2
Rokoko-stil Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Jeg syntes du er en flot fyr Hr. Thy Big Grin Big Grin
Jeg kender en, der syr dem selv, jeg har et sæt, jeg ikke bruger, dem kan du få lov at prøve. Så kan du se om det er noget for dig og derefter få dem lavet i de mål du vil have. 
Venligst 
KLOKKER
Du kan hidse kværnen op og komme ned til MC-Bethesda i dag, så kan jeg tage remmen med og vi kan derefter drikke os i hegnet Big Grin Big Grin
Pro rege et grege 
Plus ultra
Svar
#3
Det lyder eddermagme fristende, men er desværre ramt af arbejde denne weekend Cry men jeg vil gerne prøve dine rem så vi må lige finde et andet tidspunkt Smile
mvh Ejvind

Alting er let, bare man kan det
Svar
#4
@Thy

Jaguargruppen har en rem hvor du bærer riflen som en rygsæk den er lavet således at du kan løsne begge sider samtidig eller en af siderne med et tryk.

https://jaguargruppen.com/2019-katalog/ se side 17.

Mvh

Santo
Svar
#5
Anders Hatting laver en rem i noget læder/gummi kombi. 
Den er grim, tynd og billig - men den sidder sateme godt.
CP

Trump - makes America a joke. 

.17 HMR - .22 LR - .223 - 6mm.PPC - .243 - .260 - 6,5x55 - 7x57R - .308 -.300 WM -  8x57 - 8x57R - .338LM
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"
Svar
#6
Jeg har afprøvet 3 typer rifle rem.

Den traditionelle, glider altid af skulderen og er ikke særlig behagelig at få langt med. Fin til gå på post med på en anstands/tryk/driv-jagt
Rygsæk rem som santo henviser til. Jeg synes riflen dingler på ryggen og derfor er den ikke behagelig at gå med. Jeg har dog prøvet niggeloh's, men den santo linker til ser ud til at ville gøre det samme.
Jeg bruger denne: https://bestfoxcall.co.uk/product/z-aim-...fle-sling/ det er en alm. skulderrem kombineret med en rem rundt om skæftet der så går den anden vej rundt om kroppen. Det betyder riflen hænger stille og ikke glider af skulder. Et minus er at den jeg har linket til, har en begrænset holdbarhed. Det er dog den jeg bruger når jeg skal gå længere med riflen på ryggen fordi jeg ikke har fundet noget bedre endnu.
Mvh
Christensen
Svar
#7
som Christensen bruger jeg også Z-Aim: riflen ligger fast på ryggen med begge hænder fri
mvh
Strom, naturgænger
Svar
#8
Tusind tak for svar 

Det lyder til at jeg skal af kikke lidt nærmere på Z-Aim   Smile

er der nogen som har prøvet 3HGR remmen, den er godt nok dyr men den ser nu også snedig ud 

https://www.youtube.com/watch?v=Q5x_KEjHdPc
mvh Ejvind

Alting er let, bare man kan det
Svar
#9
Almindelig rem over skulderen ved korte ture. Over hovedet (hængende skråt over ryggen ved længere ture - her tager det så lidt længere tid at få gevær i anslag.
Begge dele ikke optimalt med rygsæk.
Med venlig hilsen
Frederik
Svar
#10
(01-06-2019, 03:34 PM)Ffr Skrev: Almindelig rem over skulderen ved korte ture. Over hovedet (hængende skråt over ryggen ved længere ture - her tager det så lidt længere tid at få gevær i anslag.
Begge dele ikke optimalt med rygsæk.

med rygsæk = overhovedet med fremme foran.. det bruger altid når jeg går på pass.. begge hænder fri

det findes også diverse 'holdere' til kolben i fremposition, men dem jeg har prøvet (rifix) er for bøvlede. Så er/var der en svensk quickrem til stående passskytte..
http://www.fripro.se/produkt/quickshooter-hunting/
hurtig i anslag, men som bærerem?..well har (haft) den og ser ud til at virke, men bruger stadig min alm våben remme 'over hovedet'..nok noget med simplicity first

Scout for a blind dog - and throw him a bone
Svar
#11
(31-05-2019, 07:24 AM)Christensen Skrev: Jeg har afprøvet 3 typer rifle rem.

Den traditionelle, glider altid af skulderen og er ikke særlig behagelig at få langt med. Fin til gå på post med på en anstands/tryk/driv-jagt
Rygsæk rem som santo henviser til. Jeg synes riflen dingler på ryggen og derfor er den ikke behagelig at gå med. Jeg har dog prøvet niggeloh's, men den santo linker til ser ud til at ville gøre det samme.
Jeg bruger denne:  https://bestfoxcall.co.uk/product/z-aim-...fle-sling/  det er en alm. skulderrem kombineret med en rem rundt om skæftet der så går den anden vej rundt om kroppen. Det betyder riflen hænger stille og ikke glider af skulder. Et minus er at den jeg har linket til, har en begrænset holdbarhed. Det er dog den jeg bruger når jeg skal gå længere med riflen på ryggen fordi jeg ikke har fundet noget bedre endnu.

Hvad mener du med begrænset holdbarhed? 
Den er jo absolut til at betale sig fra specielt med den svenske kurs... Og faktisk ret fed.. 
Til 225kr er det vel lige før den bare ryger ud hvis der bliver bøvl med den..
[Image: asgaard.gif]

Fordi jeg kan.
223Rem
300 AAC Blackout, 
260AI, 308Win
 

Svar
#12
Det brede stykke på remmen der overføre vægten til skulderen er min erfaring holder begrænset. Jeg er på nummer to pga. det. Resten holder fint.

Hvis du er lidt fiks på fingerne kan du sikkert selv syg et bedre stykke på når det den kommer med går i stykker.
Mvh
Christensen
Svar
#13
https://www.3hgr.fi/en/3hgr-light-harness Kan bruges over begge skuldre og indtil videre (ca 1 år) ingen kvalitetsproblemer.
9,3*57
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)