Mufflon i weberen - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Mufflon i weberen (/showthread.php?tid=12128) |
Mufflon i weberen - prethom - 14-03-2009 Nogen der ligger inde med en god opskrift? mvh Don Bums Mufflon i weberen - M@X 2.1 - 14-03-2009 Start med at skære benene af den. Ellers kan den ikke være i Weberen...[] -- mvh M@X. Udnævnt til "autonom bandit" af "jeg er ikke nærtagen" Blasergun Mufflon i weberen - Kima - 14-03-2009 Den bør nydes med masser af øl[^] Hvad tid skal vi komme[:p][] I don`t shoot innocent animals, only the ones that looks guilty Citat:quote:Du er ikke alene :-) Mufflon i weberen - Leo - 15-03-2009 Jeg var heldig at få en i fryseren for nogle år siden. Jeg behandlede kødet som rådyr/hjort, og jeg synes det smagte fremragende. Der var ikke antydning af 'uldsmag'. Man skal vel sige tillykke med dyret! Mufflon i weberen - prethom - 15-03-2009 Citat:quote:Nej det er noget fantastisk kød. Vi fik det til safari skydningen sidste år sammen med kronvildt og vildsvinekød[^] mener kokken havde beregnet 400g kød pr person. Men for en sikkerheds skyld lavede han noget akstra. Vi åd rup og stub og kokken var chokeret[]. Jeg skal ned og skyde en på farmen næste uge. Alle skal væk til efteråret, hvis det skulle have interresse. Der er også 3 trofæbærende. mvh Don Bums Mufflon i weberen - Bwana Olifant - 15-03-2009 Citat:quote: Jeg vil da gerne have en i boksen. Hva kost'årn. Kai [IMG] http://i79.photobucket.com/albums/j149/BwanaOlifant/Elefantdragere-1-1.jpg[/IMG] Rig eller fattig? Det er altid rart at have penge! Mufflon i weberen - prethom - 15-03-2009 Jeg skal nok smide en pris ind, lige så snart jeg har den. Men jeg tror den koster meget billig[^] mvh Don Bums Mufflon i weberen - lady of the house - 15-03-2009 Hey prethom. Ligger farmen i dk, så må du gerne ha' mig i tankerne. Lidt anderledes kød ville være rart i boxen. Ses Lady Mufflon i weberen - Kim Richter - 15-03-2009 Den skal da laves ligesom du normalt koger din ged, godt med hvidløg og timrian fyr op i kullet og steg den til 75 gr. Især hvis det er en kølle, ryggen skal skæres ud i lamchopes. KR Heller komme galt afsted end slet ikke afsted. Nu plads til 15 i skabet. Mufflon i weberen - prethom - 17-03-2009 [quote]Originally posted by lady of the house Hey prethom. Ligger farmen i dk, så må du gerne ha' mig i tankerne. Lidt anderledes kød ville være rart i boxen. Ses Lady [/quote Ja ikke langt fra dig. Ved Sønderhav mvh Don Bums Mufflon i weberen - Asbjoern - 20-03-2009 Citat:quote:Hej Kim Hvis du vil ha´ den lidt rosa, så behøver du ikke stege den til 75 grader - der er ikke salmonella i....[] Asbjoern ------------------------------ Tikka M695, 6,5 "træls" Sako 75 Stainless, "Dirty old six" Tikka M695, 338 "Pind-is" Mufflon i weberen - Jimmy - 26-03-2009 Jeg er da også klart interesseret i lidt gedebuk[] Skyder den gerne selv hvis det er[] Jimmy Mufflon i weberen - Kim Richter - 26-03-2009 Citat:quote: Heller komme galt afsted end slet ikke afsted. Nu plads til 15 i skabet. Mufflon i weberen - Hesselager - 29-03-2009 Du må gerne give lyd hvis der er flere der mangles og kommes af med. Nyt og spændende i fryseren/webberen er altid en god ting. Nu med: Remington 700 LTR .223 Rem S&B Zenith 3-12x50 FD7 Parker Hale 270win m. Leupold VX-III 3,5-10x40 Boone & Crockett sigte. CG 3000 30.06 Zeiss Diavari 3-12x56 Et snart for lille skab. Mufflon i weberen - prethom - 29-03-2009 der bliver fundet ud af noget en gang i næste uge. Det bliver først til efteråret at alle skal dyr skal bortskydes. Så i vil snart modtage en dato og pris på dyret. mvh Don Bums |