Våbenteknisk Forum - VTF
Fasan i fad - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Fasan i fad (/showthread.php?tid=16250)



Fasan i fad - PeterE - 28-11-2010

Til denne ret benyttes; 2 fasaner (gerne flået), salt og peber,1 kg små kartofler i størrelse som brunede kartofler,4 spsk. smør, ½ dl pærebrændevin eller calvados, 2½ dl piskefløde, 2 spsk soya og 1 bdt. persille.

Fasanerne krydres med salt og peber og brunes i en gryde.
Kartoflerne brunes ligeledes ved høj varme sammen med salt og et skvæt pærebrændevin.
Kom kartoflerne i et ildfast fad og læg fasanerne ovenpå, læg alufolie over, og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Bland fløde, pærebrændevin og soya og hæl det over retten.
Lad retten stå i ovnen ca. 30 minutter yderligere.

Retten tages ud af ovnen og drysses med persille og er klar til servering.

Der kan evt. serveres en Waldorfsalat til retten.

Velbekomme!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]