Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fasan i fad
#1
Til denne ret benyttes; 2 fasaner (gerne flået), salt og peber,1 kg små kartofler i størrelse som brunede kartofler,4 spsk. smør, ½ dl pærebrændevin eller calvados, 2½ dl piskefløde, 2 spsk soya og 1 bdt. persille.

Fasanerne krydres med salt og peber og brunes i en gryde.
Kartoflerne brunes ligeledes ved høj varme sammen med salt og et skvæt pærebrændevin.
Kom kartoflerne i et ildfast fad og læg fasanerne ovenpå, læg alufolie over, og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Bland fløde, pærebrændevin og soya og hæl det over retten.
Lad retten stå i ovnen ca. 30 minutter yderligere.

Retten tages ud af ovnen og drysses med persille og er klar til servering.

Der kan evt. serveres en Waldorfsalat til retten.

Velbekomme!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)