Våbenteknisk Forum - VTF
Forny dyreryggen! - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Forny dyreryggen! (/showthread.php?tid=19802)



Forny dyreryggen! - Slawter - 08-06-2012

Klassisk dyreryg kender vi vel alle, men prøv lige det her istedet:

Du skal bruge rygstykket (stadig med slag på begge sider) med de første (talt fra bagenden af dyret) 8-10 ribben. Skær lodret ned på begge sider af ryggen for at løsne filetterne, derefter saves/klippes ribbenene af så tæt på rygsøjlen som muligt. Til slut er bare pillearbejdet med at "rense" ribbenene.

[Image: 542302_10151174630963975_1031741748_n.jpg]

Brunes godt af på pande eller grill (direkte varme), og færdigsteges ca. 10-12 minutter i ovn eller kuglegrill.

"At ramme ved siden af er også at ramme!"