Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forny dyreryggen!
#1
Klassisk dyreryg kender vi vel alle, men prøv lige det her istedet:

Du skal bruge rygstykket (stadig med slag på begge sider) med de første (talt fra bagenden af dyret) 8-10 ribben. Skær lodret ned på begge sider af ryggen for at løsne filetterne, derefter saves/klippes ribbenene af så tæt på rygsøjlen som muligt. Til slut er bare pillearbejdet med at "rense" ribbenene.

[Image: 542302_10151174630963975_1031741748_n.jpg]

Brunes godt af på pande eller grill (direkte varme), og færdigsteges ca. 10-12 minutter i ovn eller kuglegrill.

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)