Våbenteknisk Forum - VTF
Spiddet frischling! - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Spiddet frischling! (/showthread.php?tid=21836)



Spiddet frischling! - Slawter - 03-09-2013

Som overskriften siger: Et stk. cirkus 4 kg's frischling, fyldt indvendigt med æbler og midtjyske krydderurter ad libitum. Krydret udenpå med salz und pfeffer, herefter penslet hver 20 minut med oliehonningsherryeddikeogungarskpaprika-marinade. Grillet cirka 5 timer ved en 120-150 grader.

Vigtigt: under tilberedningen er det en fordel at sidde i nærheden af grillen og nyde duften samt nogle kolde bajere i godt selskab. Bundslatterne fra bajerne bliver selvfølgelig stænket over grisen i ny og næ.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hr Søby.

Bon appetit!

[Image: 934706_10152154918408975_998066457_n.jpg]

"At ramme ved siden af er også at ramme!"


Spiddet frischling! - Søby - 04-09-2013

Og jeg kan skrive under på at det blev godt...det var stadig saftigt og mørt!
Kan klart anbefale at tage de små grissebasser med i lommen fra Sverige.

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.


Spiddet frischling! - nepper - 04-09-2013

ammmenam, det ser godt ud

Asumption is the mother of all fuck'ups...