Spiddet frischling! - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Spiddet frischling! (/showthread.php?tid=21836) |
Spiddet frischling! - Slawter - 03-09-2013 Som overskriften siger: Et stk. cirkus 4 kg's frischling, fyldt indvendigt med æbler og midtjyske krydderurter ad libitum. Krydret udenpå med salz und pfeffer, herefter penslet hver 20 minut med oliehonningsherryeddikeogungarskpaprika-marinade. Grillet cirka 5 timer ved en 120-150 grader. Vigtigt: under tilberedningen er det en fordel at sidde i nærheden af grillen og nyde duften samt nogle kolde bajere i godt selskab. Bundslatterne fra bajerne bliver selvfølgelig stænket over grisen i ny og næ. Opskriften er udviklet i samarbejde med Hr Søby. Bon appetit! "At ramme ved siden af er også at ramme!" Spiddet frischling! - Søby - 04-09-2013 Og jeg kan skrive under på at det blev godt...det var stadig saftigt og mørt! Kan klart anbefale at tage de små grissebasser med i lommen fra Sverige. Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger. Spiddet frischling! - nepper - 04-09-2013 ammmenam, det ser godt ud Asumption is the mother of all fuck'ups... |