03-09-2013, 11:38 PM
Som overskriften siger: Et stk. cirkus 4 kg's frischling, fyldt indvendigt med æbler og midtjyske krydderurter ad libitum. Krydret udenpå med salz und pfeffer, herefter penslet hver 20 minut med oliehonningsherryeddikeogungarskpaprika-marinade. Grillet cirka 5 timer ved en 120-150 grader.
Vigtigt: under tilberedningen er det en fordel at sidde i nærheden af grillen og nyde duften samt nogle kolde bajere i godt selskab. Bundslatterne fra bajerne bliver selvfølgelig stænket over grisen i ny og næ.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Hr Søby.
Bon appetit!
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Vigtigt: under tilberedningen er det en fordel at sidde i nærheden af grillen og nyde duften samt nogle kolde bajere i godt selskab. Bundslatterne fra bajerne bliver selvfølgelig stænket over grisen i ny og næ.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Hr Søby.
Bon appetit!
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"