Våbenteknisk Forum - VTF
Stegt rådyrlever - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Stegt rådyrlever (/showthread.php?tid=23011)



Stegt rådyrlever - PeterE - 28-05-2014

Stegt rådyrlever er stærkt undervurderet, og mange rynker på næsen når de hører om det, så derfor smider jeg denne nemme opskrift, som resultere i et herregodt måltid når det er tillavet.

-Rådyrleveren skæres i tern af ca. 2 x 2 cm størrelse - sener, årer og andet ukurant skæres bort.

-En pakke bacon skæres i tern eller der købes bacon i tern.

-3-4 stk mellemstore løg hakkes.

Bacon og løg steges først og tages af panden. Der sluttes af med at stege rådyrleveren krydret med evt. citronpepper, og det hele blandes sammen på panden til slut.
Det serveres med kartoffelmos og rødbeder, en ret lidt hen af brændende kærlighed, så selv børn synes om retten.

Et tip er ikke at stege leveren alt for meget så den ikke bliver tør.

Velbekomme!

[Image: _DSC2462.jpg]][Image: _DSC2462.jpg]

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Stegt rådyrlever - Boldsen - 30-05-2014

Den selvsamme opskrift har jeg brugt i Skotland. Både med råvildt lever, sika lever og fåre lever. Umiddelbart er det en fin spise, men jeg vil gerne have noget ekstra med (såsom mos og rødbeder i opskriften ovenover). Er der ikke det "ekstra" med bliver det hurtigt kvalmt (efter min mening).

Jeg er ikke sart hvad angår "vildtamag", men det kunne godt bliver for meget anyway.

Bon appetit - prøv det!

Mvh.
Boldsen


Stegt rådyrlever - PeterE - 01-06-2014

Spørgsmål hvad er gøre lever???

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Stegt rådyrlever - Boldsen - 01-06-2014

Citat:quote:

Originally posted by PeterE

Spørgsmål hvad er gøre lever???



Skrevet fra min mobil - stavekontrollen vil ikke som jeg vil.

Mvh.
Boldsen