Braiserede vildtfrikadeller mit alles - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Braiserede vildtfrikadeller mit alles (/showthread.php?tid=23511) |
Braiserede vildtfrikadeller mit alles - pete1234 - 22-10-2014 Frikadeller af hakket rådyr, hamburgerryg (hakket, ukogt, bare for at prøve det), æg, løg, mælk, frisk chili. De færdige frikadeller lægges i et fad der lige kan rumme dem, og før de overhældes med sovs og braiseres i ovnen 30-60 min Sovs: 50g margarine smeltes i gryde, deri steges 4 finthakkede salte ansjosfileter og finthakket rødløg. Der tilsættes 3 spsk mel og der bages op med 3dl bouillon af 3 terninger, mælk og vand (ca 1-1,5l). Farves med kulør og smages til med friskkværnet peber. Hertil ovnbagte kartoffelbåde af bagekartofler, tyttebærsylt, hj.lavet Tzatziki og pesto af 100g rucola (en bakke), 1 frisk grøn chili, 2 fed hvidløg, en gnalling parmesan og 1-2dl olivenolie. Mvh Pete Braiserede vildtfrikadeller mit alles - Rolin - 22-10-2014 @Pete Du laver mad næste gang du kommer på besøg! /Rolin AT GÅ PÅ JAGT ER AT LEVE. Braiserede vildtfrikadeller mit alles - pete1234 - 22-10-2014 Det er en aftale [] Mvh Pete |