Våbenteknisk Forum - VTF
Braiserede vildtfrikadeller mit alles - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Braiserede vildtfrikadeller mit alles (/showthread.php?tid=23511)



Braiserede vildtfrikadeller mit alles - pete1234 - 22-10-2014

Frikadeller af hakket rådyr, hamburgerryg (hakket, ukogt, bare for at prøve det), æg, løg, mælk, frisk chili.

De færdige frikadeller lægges i et fad der lige kan rumme dem, og før de overhældes med sovs og braiseres i ovnen 30-60 min

Sovs:
50g margarine smeltes i gryde, deri steges 4 finthakkede salte ansjosfileter og finthakket rødløg. Der tilsættes 3 spsk mel og der bages op med 3dl bouillon af 3 terninger, mælk og vand (ca 1-1,5l). Farves med kulør og smages til med friskkværnet peber.

Hertil ovnbagte kartoffelbåde af bagekartofler, tyttebærsylt, hj.lavet Tzatziki og pesto af 100g rucola (en bakke), 1 frisk grøn chili, 2 fed hvidløg, en gnalling parmesan og 1-2dl olivenolie.

[Image: 2014-10-22%2018.11.26.jpg]

Mvh Pete


Braiserede vildtfrikadeller mit alles - Rolin - 22-10-2014

@Pete
Du laver mad næste gang du kommer på besøg!

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]
AT GÅ PÅ JAGT ER AT LEVE.


Braiserede vildtfrikadeller mit alles - pete1234 - 22-10-2014

Det er en aftale [Big Grin]

Mvh Pete