Vildsvine rullesteg - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Vildsvine rullesteg (/showthread.php?tid=24467) |
Vildsvine rullesteg - Rolin - 06-09-2015 En vildsvinebov, fyldes med persille, knust enebær, salt og peber. Smør, 2 gulerødder 2 palstenak, 1 solo hvidløg. [IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/bc9f3aa1-c8e4-43d5-ae27-d7a7ac41c61e_zpsklicq16s.jpg [/IMG] Start med at udbene boven, der bliver 2 stege. [IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/06f5e55a-6e83-43db-a1ca-d992c765bdef_zpskbtkxb0b.jpg [/IMG] Knus enebær i salt, fordel persillen, enebærsalten samt peber over kødet, snør sammen og brun af i smør. [IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/image.jpg7_zpsdqij1ael.jpg [/IMG] Gulerødder, palsternak samt hvidløg ternes og tilsættes, hertil kommes der 2 glas rødvin i, dette skal nu stå og simre i 1-2 timer. Stegene tages op og væden reduceres med 50% herefter tilsættes 1/2 liter fløde. Stegene skæres i 1 cm. skiver og lægges tilbage i sovsen, hertil serverse kartoffelmos. [IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/image.jpg1_zpsvvlpydjx.jpg [/IMG] /Rolin "Non timeo mori, nec vivere Vereor" Vildsvine rullesteg - pete1234 - 07-09-2015 God inspiration [] Ser herligt ud ! Mvh Pete |