Våbenteknisk Forum - VTF
Vildsvine rullesteg - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Vildsvine rullesteg (/showthread.php?tid=24467)



Vildsvine rullesteg - Rolin - 06-09-2015

En vildsvinebov, fyldes med persille, knust enebær, salt og peber.
Smør, 2 gulerødder 2 palstenak, 1 solo hvidløg.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/bc9f3aa1-c8e4-43d5-ae27-d7a7ac41c61e_zpsklicq16s.jpg [/IMG]

Start med at udbene boven, der bliver 2 stege.

[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/06f5e55a-6e83-43db-a1ca-d992c765bdef_zpskbtkxb0b.jpg [/IMG]

Knus enebær i salt, fordel persillen, enebærsalten samt peber over kødet, snør sammen og brun af i smør.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/image.jpg7_zpsdqij1ael.jpg [/IMG]
Gulerødder, palsternak samt hvidløg ternes og tilsættes, hertil kommes der 2 glas rødvin i, dette skal nu stå og simre i 1-2 timer.
Stegene tages op og væden reduceres med 50% herefter tilsættes 1/2 liter fløde.
Stegene skæres i 1 cm. skiver og lægges tilbage i sovsen, hertil serverse kartoffelmos.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434/rolin_album/image.jpg1_zpsvvlpydjx.jpg [/IMG]

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"


Vildsvine rullesteg - pete1234 - 07-09-2015

God inspiration [Smile]

Ser herligt ud !

Mvh Pete