Våbenteknisk Forum - VTF
Gaskedel - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Off topic (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Forum: Off topic (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Tråd: Gaskedel (/showthread.php?tid=25385)



Gaskedel - Rolin - 24-07-2016

Til et nyt projekt, søger jeg lidt hjælp med at vælge den rigtige gaskedel, så er der en formand der har erfaring med dette, send et PM.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"


Gaskedel - Bessie4ever - 25-07-2016

Hvor meget og hvad skal den varme op ?

222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960 jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster


Gaskedel - STROM - 25-07-2016

de virkelige eksperter på dette område er nok blevet for gamle eller døde ( enkelte i Nürnberg ) [}Smile][}Smile]

mvh
Strom, naturgænger


Gaskedel - Prezzy - 26-07-2016

Har du fået en aftale med Mou supper?
Det giver "thai suppe" lidt mere mening.

It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog


Gaskedel - Weide - 26-07-2016

Citat:quote:

Originally posted by Prezzy

Har du fået en aftale med Mou supper?
Det giver "thai suppe" lidt mere mening.

It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog



Jeg bruger høns til min hønsekøds suppe
Blomkål til min blomkåls suppe
Tomat til tomat supper

Prezzy Hvordan laver du thai suppe ? [:0][:0]

Mojn Weide


Gaskedel - Klokker - 27-07-2016

Det er lidt ligesom babymos, hvor mage skal der til for at lave et kilo???

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg


Gaskedel - Rolin - 10-01-2017

Lige for at vække en gammel tråd.

Har lidt fakta.

Skal bruge ca. 1,5 m3 65 grader varmt vand i timen, retur temp. bliver ca. 55 grader.
Det må gerne være et kondenserende gasfyr/kedel

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"


Gaskedel - Rasmussen45 - 10-01-2017

Citat:quote:

Originally posted by rolin

Lige for at vække en gammel tråd.

Har lidt fakta.

Skal bruge ca. 1,5 m3 65 grader varmt vand i timen, retur temp. bliver ca. 55 grader.
Det må gerne være et kondenserende gasfyr/kedel

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"


jeg mener at du skal bruge 60.000 kj pr time

m.v.h. Rasmussen45.
Ost og rødvin er godt


Gaskedel - Bessie4ever - 11-01-2017

Hmm

222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960 jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster


Gaskedel - Rolin - 11-01-2017

Så fik jeg lige lidt flere oplysninger.

Fordamperen indeholder ca. 100 L glykol/vand, temp på fremløb skal være min. 65 grader, retur fra fordamperen bliver ca. 55 grader, afstand fra gaskedel til fordamper ca. 3 meter.
Fordamperen kommer til at stå udendørs under halvtag, gaskedlen kommer ind i byggningen, så vi ikke kommer i klemme med EX reglerne.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"