Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gaskedel
#1
Til et nyt projekt, søger jeg lidt hjælp med at vælge den rigtige gaskedel, så er der en formand der har erfaring med dette, send et PM.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.



Svar
#2
Hvor meget og hvad skal den varme op ?

222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960 jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster
222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960  jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster
Svar
#3
de virkelige eksperter på dette område er nok blevet for gamle eller døde ( enkelte i Nürnberg ) [}Smile][}Smile]

mvh
Strom, naturgænger
mvh
Strom, naturgænger
Svar
#4
Har du fået en aftale med Mou supper?
Det giver "thai suppe" lidt mere mening.

It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog
It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog

Svar
#5
Citat:quote:

Originally posted by Prezzy

Har du fået en aftale med Mou supper?
Det giver "thai suppe" lidt mere mening.

It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog



Jeg bruger høns til min hønsekøds suppe
Blomkål til min blomkåls suppe
Tomat til tomat supper

Prezzy Hvordan laver du thai suppe ? [:0][:0]

Mojn Weide
Svar
#6
Det er lidt ligesom babymos, hvor mage skal der til for at lave et kilo???

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg
Svar
#7
Lige for at vække en gammel tråd.

Har lidt fakta.

Skal bruge ca. 1,5 m3 65 grader varmt vand i timen, retur temp. bliver ca. 55 grader.
Det må gerne være et kondenserende gasfyr/kedel

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.



Svar
#8
Citat:quote:

Originally posted by rolin

Lige for at vække en gammel tråd.

Har lidt fakta.

Skal bruge ca. 1,5 m3 65 grader varmt vand i timen, retur temp. bliver ca. 55 grader.
Det må gerne være et kondenserende gasfyr/kedel

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"


jeg mener at du skal bruge 60.000 kj pr time

m.v.h. Rasmussen45.
Ost og rødvin er godt
Svar
#9
Hmm

222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960 jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster
222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960  jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster
Svar
#10
Så fik jeg lige lidt flere oplysninger.

Fordamperen indeholder ca. 100 L glykol/vand, temp på fremløb skal være min. 65 grader, retur fra fordamperen bliver ca. 55 grader, afstand fra gaskedel til fordamper ca. 3 meter.
Fordamperen kommer til at stå udendørs under halvtag, gaskedlen kommer ind i byggningen, så vi ikke kommer i klemme med EX reglerne.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.



Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)