19-09-2010, 02:20 AM
Det skal indrømmes at det var konens ide, og at hun stod for hele tilberedningen, men resultatet var så godt at opskriften nu viderebringes.
Til en stor portion til 10 personer tages;
- 2 stk forbove (samt rigtigt god tid) og kødet skæres fra i stykker på ca. 2x2 cm.
- kødet marines i olie og krydderiblanding.
- kødet brunes i en stor stegegryde.
- Der tilsættes 5 hakkede løg, 5-8 fed hvidløg hakkede, 6 stk. hakket frisk chili og evt. chili sovs, 1 ds konc. tomatpure, 1 ds hakkede flåede tomater, 1 stk. carlsberg porter, 1-2 terning oksebulion, 4 ds røde kidney bønner og ca. 1 liter vand. Der kan evt. tilsættes 1/2 kg hakket oksekød.
Hele herligheden simrer min. 2 timer til kødet er mørt, og retten er klar til servering med brød evt. creme fraiche, hakket ost og majs.
Marinering; spidskommen, hvidløg, salt, australsk bøfkrydderi, chili og olie. Marinering minimum 2 timer.
Til en stor portion til 10 personer tages;
- 2 stk forbove (samt rigtigt god tid) og kødet skæres fra i stykker på ca. 2x2 cm.
- kødet marines i olie og krydderiblanding.
- kødet brunes i en stor stegegryde.
- Der tilsættes 5 hakkede løg, 5-8 fed hvidløg hakkede, 6 stk. hakket frisk chili og evt. chili sovs, 1 ds konc. tomatpure, 1 ds hakkede flåede tomater, 1 stk. carlsberg porter, 1-2 terning oksebulion, 4 ds røde kidney bønner og ca. 1 liter vand. Der kan evt. tilsættes 1/2 kg hakket oksekød.
Hele herligheden simrer min. 2 timer til kødet er mørt, og retten er klar til servering med brød evt. creme fraiche, hakket ost og majs.
Marinering; spidskommen, hvidløg, salt, australsk bøfkrydderi, chili og olie. Marinering minimum 2 timer.