18-02-2012, 03:38 PM
Det er vel bare Nak og Æd i Afrika.
Hun er til jagt. Han er til mad. Sammen forener de hver deres passion, når TV3 PULS sætter jagten ind på det vildeste måltid
Nu går den vilde jagt – til lands, i sand og i luften. Den sydafrikanske savanne bliver erobreret fra alle kanter, når Camilla Ottesen og Timm Vladimir kaster sig ud i deres livs eventyr, hvor de udlever hver deres hobby: jagt og madlavning. Og hvor de samtidig får taget en ordentlig bid af det vilde Afrika.
Camilla Ottesen, der i mange år har været ivrig fritidsjæger, og Timm Vladimir, som med sin sikre smag for mad sikrede sig sejren i sidste års Masterchef, har taget riflen over skulderen og gryden under armen. Sammen er de draget ud på den sydafrikanske savanne for at jage vildt. Og spise vildt.
Programmenuen er såre simpel. Hun skyder. Han griller – eller tilbereder maden på anden vis, alt efter hvad der er muligt, når nu man laver mad under åben himmel. I hver episode vil de to kreere en kendt hverdagsret – på den vilde måde. Og derfor vil Timm Vladimirs helt egen gnu bearnaise, zebraboller i karry eller impalasagne måske være noget, der ud over en god smag i munden hos de to eventyrere også giver lidt inspiration til aftensmåltidet derhjemme.
Læs artiklen: http://digitalt.tv/foraret-pa-tv3-kanale...z1mjV7HBkC
Hun er til jagt. Han er til mad. Sammen forener de hver deres passion, når TV3 PULS sætter jagten ind på det vildeste måltid
Nu går den vilde jagt – til lands, i sand og i luften. Den sydafrikanske savanne bliver erobreret fra alle kanter, når Camilla Ottesen og Timm Vladimir kaster sig ud i deres livs eventyr, hvor de udlever hver deres hobby: jagt og madlavning. Og hvor de samtidig får taget en ordentlig bid af det vilde Afrika.
Camilla Ottesen, der i mange år har været ivrig fritidsjæger, og Timm Vladimir, som med sin sikre smag for mad sikrede sig sejren i sidste års Masterchef, har taget riflen over skulderen og gryden under armen. Sammen er de draget ud på den sydafrikanske savanne for at jage vildt. Og spise vildt.
Programmenuen er såre simpel. Hun skyder. Han griller – eller tilbereder maden på anden vis, alt efter hvad der er muligt, når nu man laver mad under åben himmel. I hver episode vil de to kreere en kendt hverdagsret – på den vilde måde. Og derfor vil Timm Vladimirs helt egen gnu bearnaise, zebraboller i karry eller impalasagne måske være noget, der ud over en god smag i munden hos de to eventyrere også giver lidt inspiration til aftensmåltidet derhjemme.
Læs artiklen: http://digitalt.tv/foraret-pa-tv3-kanale...z1mjV7HBkC