Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suvitek : Gameguard, styr på modning
#1
Gameguard

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Svar
#2
Helt ærligt!!
Brug hellere pengene på en vacuumpakker. Pels vildtet når dødsstivheden er ophævet, pak det og læg det til modning i køleskabet.
Det er den eneste rigtige metode, hvis man vil oppebære en god hygiejne.
Jeg ved godt jeg kommer kambolage med nogle gamle dogmer, men jeg tager chancen. jeg ved nemlig en lille smule om kødteknologi.

Penge er ikke noget værd før de bliver brugt!!
Svar
#3
Citat:quote:

Brug hellere pengene på en vacuumpakker


ja, eller en alm. støvsuger,de fleste kvinder har en gemt et eller andet sted, så hvis man spørger pænt og undlader at fortælle hvad den skal bruges til[:I] sug posen tom, elastik omkring og slå en knude[^]

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Svar
#4
Citat:quote:

Originally posted by kima

Citat:quote:

Brug hellere pengene på en vacuumpakker


ja, eller en alm. støvsuger,de fleste kvinder har en gemt et eller andet sted, så hvis man spørger pænt og undlader at fortælle hvad den skal bruges til[:I] sug posen tom, elastik omkring og slå en knude[^]

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.

Det er vigtigt, at man bruger en god pakkefilm (vacuumpose), det har noget med gennemtrængelighed at gøre. En alm. plastpose har en høj gennemtrængelighed (permebiliatet)og det indpakkede er i risiko for at optage smag - lugt fra andet i køler/fryser - især fra frugt og bær. Også risikoen for frysetørring er større ved støvsugermetoden.
En vacuumpakker til husholdnings brug kan købes for 12-1300 kr



Penge er ikke noget værd før de bliver brugt!!
Svar
#5
Jeg har ikke selv forstand på det, men i de fleste af de kogebøger jeg har der hjemme, skriver kokken tit at man skal undgå vakumpakket kød....

De mener åbenbart at det forringer kvaliteten[?]

LANI

Når man skræller et løg, finder man flere lag....
Mvh.LANI



Svar
#6
Citat:quote:

Originally posted by Lani

Jeg har ikke selv forstand på det, men i de fleste af de kogebøger jeg har der hjemme, skriver kokken tit at man skal undgå vakumpakket kød....

De mener åbenbart at det forringer kvaliteten[?]

LANI

Når man skræller et løg, finder man flere lag....

Vacuumpakning af kød forringer absolut ikke kvaliteten. Når man åbner en vacuumpakning, næsten uanset hvad man har pakket, kommer der en stram lugt og kødetser trist ud, lugten forsvinder dog efter
et par minutter og den naturlige farve vender tilbage.
Lugten stammer fra CO2 som udvikles i pakningen under modningen, det er også årsag til den triste farve, men når der igen kommer ilt tilstede vender den naturlige farve tilbage.



Penge er ikke noget værd før de bliver brugt!!
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)