21-03-2011, 11:41 PM
Jeg stegte for 3 uger siden en dyrekølle af råvildt.
Efter alle kunstens regler og indtil flere opskriftbøger, ville vi nu forsøge at gentage tidligere successer.
Alt var klappet og klart....alt tilbehøret stod på bordet, mens kødet hvilede....og jeg begynder at skære kødet ud.
Nu opstår så det forundringsværdige.....yderste 2 cm af kødet er perfekt....og farven, helt ind til benet giver tanker om perfektionisme....det så bare godt ud....men hele kernen af kødet, omkring benet...var fuldstændig som leverpostej....blødt, uden struktur eller fasthed på nogen som helst måde.
Der var brugt stegetermometer, alleopskrifter var enige om tid, temperatur i ovnen, og sluttemp af kødet osv....og igen...vi havde gjort det flere gange før og harstort set altid kød i fryseren....
Men hvad er der gået galt??.. Har dyret været påkørt - sygt -eller???
Mvh
Efter alle kunstens regler og indtil flere opskriftbøger, ville vi nu forsøge at gentage tidligere successer.
Alt var klappet og klart....alt tilbehøret stod på bordet, mens kødet hvilede....og jeg begynder at skære kødet ud.
Nu opstår så det forundringsværdige.....yderste 2 cm af kødet er perfekt....og farven, helt ind til benet giver tanker om perfektionisme....det så bare godt ud....men hele kernen af kødet, omkring benet...var fuldstændig som leverpostej....blødt, uden struktur eller fasthed på nogen som helst måde.
Der var brugt stegetermometer, alleopskrifter var enige om tid, temperatur i ovnen, og sluttemp af kødet osv....og igen...vi havde gjort det flere gange før og harstort set altid kød i fryseren....
Men hvad er der gået galt??.. Har dyret været påkørt - sygt -eller???
Mvh