11-02-2017, 03:03 AM
Hvordan er det lige med skæfterne på Sako og Tikka. Jeg overhørte en debat imellem to halvfulde jagtfrokostteoretikere, der ivrigt diskuterede om hvorvidt Sako og Tikka er fuuuuuuldstændigt det samme,(bare anderledes) Den ene (Tikka-ejeren) påstod de var ens så det kun er idioter, der betaler ekstra for en Sako. Sako-ejeren var naturligvis ikke enig. Eftersom jeg er Tikka-ejer var jeg tilbøjelig til at give Tikka-indehaveren ret, alene for at få dem til at tie stille. [][][]
Nu er det så jeg kom til at tænke på om der er lighedspunkter imellem de to mærker. Kan man møje sådan en gammel Tikka 690ér ned i et mcmillan skæfte, der er tilpasset en Sako 691 og samtidigt undgå gaffatape og superlim?
Venligst
Dan "KLOKKER" Korgaard
Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg
Nu er det så jeg kom til at tænke på om der er lighedspunkter imellem de to mærker. Kan man møje sådan en gammel Tikka 690ér ned i et mcmillan skæfte, der er tilpasset en Sako 691 og samtidigt undgå gaffatape og superlim?
Venligst
Dan "KLOKKER" Korgaard
Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg