12-05-2009, 07:59 PM
Citat:quote:
Originally posted by ran
Jeg lader aldrig mine dyr hænge. De bver pelset og parteret med det samme efter hjemkomst. De bliver derefter skyllet grundigt i koldt vand for at fjerne blod m.m. hvorefter de bliver frosset med det samme.
Når jeg så tilbereder det, tager jeg det op to døgn før det skal bruges - så ligger det lige så stille og modner der. JEg kan ikke smage forskel på dyret om det har hængt eller ej - og det jeg har tilberedt har været så mørt at det kunne tygges med et øjelåg - også selvom det ikke har hængt.
Til gengæld risikerer jeg ikke at køde fordærves i sommervarmen, eller der går utøj i det....
.....nu også ejer af en pumpehagler :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Misforståelse - intet kød mørner efter at have været frosset
Hvid du ønsker det kan jeg en gang tage mig tid til at dokumentere det, men kun hvis du har lidt indsigt i kødteknologi.
Derudover har du ret. Pels dyret så hurtigt som muligt, alt andet er i mine øjne noget uhygiejnisk griseri. Lad evt ryg og køller modne i køleskab og frys resten.
Jeg har skrevet det før og gør det gerne igen. "Graddage myten" burde afskaffes og en ordentlig hygiejne indføres det er alle bedst tjent med - især svigermor, hvis du giver hende noget af kødet[]
Penge er ikke noget værd før de bliver brugt!!