19-06-2009, 02:20 AM
Jeg har altid set den lokale slagter være meget påpasselig med aflivningsmetoden, dengang jeg gik til hånde der.
De store tyre blev trukket ind i slagtehuset, hvor rebet i grimen blev ført gennem en ring i gulvet. Nå dyret så blev bremset af grimen, var hovedet lodret og de blev skudt med boltpistolen i nakken.
De tålte de ikke.
Får blev også skudt i nakken, det påstod han gav det bedste resultat.
Alt det andet blev såvidt jeg husker, skudt i krydset.
K&B Clax []
Selv den ringeste dag på jagt, er bedre end den bedste dag på jobbet ... []
Det skud der ikke er skudt, har ingen fortrudt ...
De store tyre blev trukket ind i slagtehuset, hvor rebet i grimen blev ført gennem en ring i gulvet. Nå dyret så blev bremset af grimen, var hovedet lodret og de blev skudt med boltpistolen i nakken.
De tålte de ikke.
Får blev også skudt i nakken, det påstod han gav det bedste resultat.
Alt det andet blev såvidt jeg husker, skudt i krydset.
K&B Clax []
Selv den ringeste dag på jagt, er bedre end den bedste dag på jobbet ... []
Det skud der ikke er skudt, har ingen fortrudt ...
K&B Claxel