Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vildsvinerullepølse
#3
Hvordan med at lægge lidt ekstra kød inde i slaget?
Synes jeg har hørt snak om at man kan det på et tidspunkt, hvis man vil have et lidt mere kødfuldt resultat også?

Jimmy

[Image: staroflife.jpg]
Svar


Beskeder i denne tråd
Vildsvinerullepølse - af Jimmy - 10-07-2009, 05:47 PM
Vildsvinerullepølse - af heb - 10-07-2009, 06:20 PM
Vildsvinerullepølse - af Jimmy - 10-07-2009, 11:07 PM
Vildsvinerullepølse - af heb - 11-07-2009, 01:35 PM
Vildsvinerullepølse - af Jimmy - 15-07-2009, 02:53 PM
Vildsvinerullepølse - af Kim Richter - 17-07-2009, 12:23 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)