13-12-2010, 01:13 PM
For lige at runde historien af, er de fire geder nu fortærret sammen med uanede mængder af ris og grøntsager. Gederne var alle unge dyr. Det var faktisk ikke så svært at se forskel på en ung og gammel ged når man først står i det. De smagte iøvrigt ganske fortræffeligt. Det kan klart anbefales.
For foden af Ngong Hills.
Kvaliteten vurderes..
Det var ret mudret den dag.
Det tager ca. 10 minutter fra man har udvalgt et antal geder til de hænger på krogen klar til dyrelægekontrol.
Så skal de grilles.
og fortæres...
For foden af Ngong Hills.
Kvaliteten vurderes..
Det var ret mudret den dag.
Det tager ca. 10 minutter fra man har udvalgt et antal geder til de hænger på krogen klar til dyrelægekontrol.
Så skal de grilles.
og fortæres...
Hjemmeladeren
Det er en sej død at blive trådt ihjel af gæs
Det er en sej død at blive trådt ihjel af gæs