11-01-2011, 08:36 PM
Jeg lavede en langtidsstegt oksemørbrad nytårsaften. Den fik 5 timer ved 60-70 grader.
Det var herrenemt, for jeg kunne hele tiden følge med på stegetermometeret og skrue lidt op hvis det gik for langsomt og lidt ned hvis det gik for hurtigt.
Hold da op hvor var det mørt og saftigt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg anvender den metode. Det skal også prøves med vildsvin næste gang jeg får en i fryseren, det er da helt sikkert.
Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
Det var herrenemt, for jeg kunne hele tiden følge med på stegetermometeret og skrue lidt op hvis det gik for langsomt og lidt ned hvis det gik for hurtigt.
Hold da op hvor var det mørt og saftigt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg anvender den metode. Det skal også prøves med vildsvin næste gang jeg får en i fryseren, det er da helt sikkert.
Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
Hilsen Lasse
... Buy the best and cry once.
... Buy the best and cry once.