Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stegetid vildsvine kølle ?
#4
Jeg har lavet en god svinenakkefilet (uden svær/ben).

Dagen før gæsterne kom fik den røg i Weberen og så pakket i plastpose over natten i køleskab, så røgen kunne trænge ind.

Dagen efter 8-10t langtidsstegning i ovnen ca 100 grader under alufolie efter en solid indrulling i tør krydderblanding. For at drille gæsterne lagde jeg forskærerkniv og gaffel ved fadet. Stegen smeltede, den kunne ikke skæres i skiver [Big Grin]

Den kan selvfølgelig laves helt i grillen no probs, men jeg ville gerne have mere/dybere røgsmag og derudover slippe for at grille mens gæsterne var der.

Det var monstergodt.
Svar


Beskeder i denne tråd
Stegetid vildsvine kølle ? - af Lani - 11-01-2011, 06:51 PM
Stegetid vildsvine kølle ? - af McQuolle - 11-01-2011, 07:53 PM
Stegetid vildsvine kølle ? - af LasseScout - 11-01-2011, 08:36 PM
Stegetid vildsvine kølle ? - af pete1234 - 11-01-2011, 10:31 PM
Stegetid vildsvine kølle ? - af ULG - 13-01-2011, 01:26 AM
Stegetid vildsvine kølle ? - af Kokken - 14-02-2011, 10:03 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)