11-01-2011, 10:31 PM
Jeg har lavet en god svinenakkefilet (uden svær/ben).
Dagen før gæsterne kom fik den røg i Weberen og så pakket i plastpose over natten i køleskab, så røgen kunne trænge ind.
Dagen efter 8-10t langtidsstegning i ovnen ca 100 grader under alufolie efter en solid indrulling i tør krydderblanding. For at drille gæsterne lagde jeg forskærerkniv og gaffel ved fadet. Stegen smeltede, den kunne ikke skæres i skiver []
Den kan selvfølgelig laves helt i grillen no probs, men jeg ville gerne have mere/dybere røgsmag og derudover slippe for at grille mens gæsterne var der.
Det var monstergodt.
Dagen før gæsterne kom fik den røg i Weberen og så pakket i plastpose over natten i køleskab, så røgen kunne trænge ind.
Dagen efter 8-10t langtidsstegning i ovnen ca 100 grader under alufolie efter en solid indrulling i tør krydderblanding. For at drille gæsterne lagde jeg forskærerkniv og gaffel ved fadet. Stegen smeltede, den kunne ikke skæres i skiver []
Den kan selvfølgelig laves helt i grillen no probs, men jeg ville gerne have mere/dybere røgsmag og derudover slippe for at grille mens gæsterne var der.
Det var monstergodt.