Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
langtidstegning
#2
Jeg tror det er for varmt. Du skal nok ned omkring 65-75 grader for at komme op på 5 timer. Men brug et stegetermometer og følg med i hvor hurtigt centrumtemperaturen stiger. Går det for hurtigt kan du evt. helt slukke ovnen ind imellem.

Hvis det går for hurtigt afgiver stegen væske, og kødet bliver tørt. Kan du strække stegetiden længe nok bliver kødet både mørt og saftigt. Det er ganske enkelt fremragende.

Du kan krydre med hvidløg, enebær og røget flæsk. Du kan selvfølgelig bruge almindelig bacon, men jeg synes godt det kan give en lidt for kraftig røgsmag.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
[Image: ajbutton.gif]
Hilsen Lasse

... Buy the best and cry once.
Svar


Beskeder i denne tråd
langtidstegning - af 308win1 - 19-02-2011, 12:31 AM
langtidstegning - af LasseScout - 19-02-2011, 01:57 AM
langtidstegning - af 308win1 - 19-02-2011, 02:11 AM
langtidstegning - af 308win1 - 20-02-2011, 02:46 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)