21-05-2012, 04:16 PM
Hej Gabba
Det hurtigste og nemmeste er at gøre det selv.
Flå hovedet på køkkenbordet, bare så kraniet er blottet ned til kæben og skær øjnene ud.
Gå ned i gården med en fukssvans og sav på frihånd fra næsebenet, sigt mod underkanten af øjnene.
Når du har savet færdig, smid underkæbe og skind væk.
Tag den afsavede opsats og grav hjernen ud, en lille kniv er super.
Kog opsatsen i 15 min, tilsæt 1-1½ dl flydende afløbsrens (Forsigtigt, det er krasse sager) og kog yderligere 10-15 min. Husk god udluftning
Al kød, fedt og bindevævsrester kan nu skrabes væk med en kniv, husk skind under rosenkransene.
Så skal kalorius bare bleges og evt. slibes plan, her er en tallerkensliber god.
God fornøjelse
Frederik
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
Det hurtigste og nemmeste er at gøre det selv.
Flå hovedet på køkkenbordet, bare så kraniet er blottet ned til kæben og skær øjnene ud.
Gå ned i gården med en fukssvans og sav på frihånd fra næsebenet, sigt mod underkanten af øjnene.
Når du har savet færdig, smid underkæbe og skind væk.
Tag den afsavede opsats og grav hjernen ud, en lille kniv er super.
Kog opsatsen i 15 min, tilsæt 1-1½ dl flydende afløbsrens (Forsigtigt, det er krasse sager) og kog yderligere 10-15 min. Husk god udluftning
Al kød, fedt og bindevævsrester kan nu skrabes væk med en kniv, husk skind under rosenkransene.
Så skal kalorius bare bleges og evt. slibes plan, her er en tallerkensliber god.
God fornøjelse
Frederik
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
Paul Newman