11-01-2011, 06:51 PM
For nylig havde jeg stor succes med ved lav varme i ca. 3½ time at stege en vildsvine hals i en stegeso, kødet blev utrolig mørt og var meget velsmagende.
Nu skal jeg snart til at stege køllen, som er uden ben og jeg er i tvivl om jeg kan bruge samme koncept, eller om kødet bliver for tørt pga.manglende bindevæv ?
Er der nogen der har erfaringer i hvor lang tid en vildsvine kølle skal have ? jeg foretrækker at bruge en stegeso.
LANI
Exclusive confirmed member of "Team Headshot"
DILLIGAF
Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....
Nu skal jeg snart til at stege køllen, som er uden ben og jeg er i tvivl om jeg kan bruge samme koncept, eller om kødet bliver for tørt pga.manglende bindevæv ?
Er der nogen der har erfaringer i hvor lang tid en vildsvine kølle skal have ? jeg foretrækker at bruge en stegeso.
LANI
Exclusive confirmed member of "Team Headshot"
DILLIGAF
Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....
Mvh.LANI