25-01-2013, 11:48 AM
Jeg strør lige lidt salt i såret Barebow.
Jeg skød selv en frischling den 11. januar. Den var brækket og flået en time efter den var nedlagt, og parteret og i fryseren den 13. januar. Lige på nær en omgang ribben, bov og skank vi stegte i en gryde samme dag. MUMS det smagte godt.
Så selvom det var en helt igennem vellykket hændelse, bliver oplevelsen ikke dårligere i lyset af dit uheld [][][]
M.v.h. Lasse.
Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
Jeg skød selv en frischling den 11. januar. Den var brækket og flået en time efter den var nedlagt, og parteret og i fryseren den 13. januar. Lige på nær en omgang ribben, bov og skank vi stegte i en gryde samme dag. MUMS det smagte godt.
Så selvom det var en helt igennem vellykket hændelse, bliver oplevelsen ikke dårligere i lyset af dit uheld [][][]
M.v.h. Lasse.
Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
Hilsen Lasse
... Buy the best and cry once.
... Buy the best and cry once.