22-05-2013, 12:53 AM
Som gl. slagter gjorde vi det altid, så var det nemmere at skære endetarmen ud, med mindst forurening af kødet.
Men der skal svinet også marvflækkes inden køling.
På kreaturer er der bedre plads, der kan man stikke hele armen ned.[]
Jeg så på en jagtfilm fra England, han hængte bukken op i
bagbenene,så blodet ikke løb over det blottede kød mellem køllerne, men holdt dyret rent og tørt i bughulen.
Blod er det som forgår hurtigst, det er også derfor at slagtede dyr årelades.
Så blev I lidt klogere [] Som når Max og GT snakker om mikrometer skruer og momenter nøgler []
Er bare træt af de gratis billedsider.Nu med egen hjemmeside: http://www.bukkedage.dk
Men der skal svinet også marvflækkes inden køling.
På kreaturer er der bedre plads, der kan man stikke hele armen ned.[]
Jeg så på en jagtfilm fra England, han hængte bukken op i
bagbenene,så blodet ikke løb over det blottede kød mellem køllerne, men holdt dyret rent og tørt i bughulen.
Blod er det som forgår hurtigst, det er også derfor at slagtede dyr årelades.
Så blev I lidt klogere [] Som når Max og GT snakker om mikrometer skruer og momenter nøgler []
Er bare træt af de gratis billedsider.Nu med egen hjemmeside: http://www.bukkedage.dk
Er bare træt af de gratis billedsider.Nu med egen hjemmeside: http://www.bukkedage.dk