Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kvalitetskød - hvor?
#7
Kan anbefale at begynde med sous vide.

Der kan de billigere skæringer tilberedes ved lav temperatur i lang tid, blive enormt møre og bibeholde saften - marinade får større indvirkning.....

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Svar


Beskeder i denne tråd
Kvalitetskød - hvor? - af Kenneth - 08-03-2014, 04:02 PM
Kvalitetskød - hvor? - af cgj - 08-03-2014, 04:29 PM
Kvalitetskød - hvor? - af Kenneth - 08-03-2014, 06:30 PM
Kvalitetskød - hvor? - af rkn - 08-03-2014, 06:48 PM
Kvalitetskød - hvor? - af ran - 08-03-2014, 08:25 PM
Kvalitetskød - hvor? - af Kenneth - 09-03-2014, 04:13 AM
Kvalitetskød - hvor? - af HappyNanoq - 09-03-2014, 06:20 AM
Kvalitetskød - hvor? - af yeti - 09-03-2014, 12:23 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)