Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Beef Jerky"
#8
Hvis du har varmluft-ovn kan du törre biltongen i den. Läg de tynde ködstrimler i marinaden med de krydderier du önsker, hav lidt fantasi og find på egne smage. Siden lägger du det ud på plader (gerne på bagepapir- så får man mindre .... af den man deler avis med for det kan sätte sig fast- särlig hvis der er honning i marinaden) i ovnen på ca 40-45 grader, sät noget imellem lågen så den står ca 5 cm åben- sät propellen i gang og efter et dögn er delikatesserne klar. Samme varmluftovn er også fortreffelig til at törre kantareller og andre delikatesser som er ströet omkring i skoven. Så smuler man bare en håndfuld af det i sovsen til elgstegen om vinteren når man länges til näste efterår.
En anden lille ting- lever og nyrer og andet krams fra vildt som folk ikke vil have giver jeg et let opkog i vand med lidt salt i- på dette vis får jeg det värste blod väk og konsistensen bliver "skärbar". Siden skärer jeg det i tynde skiver og törrer det på samme måde i varmluftovnen og når det er tört bräkker jeg det i små stumper. Det er de bedste hundegodbidder man kan få som belönning på träningen- GRATIS- og hundene vil slå knuder på sig selv for at få lidt.
Svar


Beskeder i denne tråd
"Beef Jerky" - af Lars M. L. - 25-02-2006, 01:14 AM
"Beef Jerky" - af blackbird - 25-02-2006, 01:54 AM
"Beef Jerky" - af J_Bille - 25-02-2006, 10:09 AM
"Beef Jerky" - af lynge - 25-02-2006, 05:27 PM
"Beef Jerky" - af Lars M. L. - 25-02-2006, 09:17 PM
"Beef Jerky" - af Høgh - 28-02-2006, 06:14 PM
"Beef Jerky" - af ujensen - 01-03-2006, 01:11 PM
"Beef Jerky" - af dansken - 01-03-2006, 01:16 PM
"Beef Jerky" - af Lars M. L. - 05-03-2006, 09:01 PM
"Beef Jerky" - af lynge - 14-07-2007, 02:04 AM
"Beef Jerky" - af 300win - 14-07-2007, 01:27 PM
"Beef Jerky" - af M@X 2.0 - 14-07-2007, 02:48 PM
"Beef Jerky" - af LasseScout - 17-07-2007, 07:28 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)