29-01-2008, 08:57 PM
Citat:quote:
Originally posted by Lani
Citat:quote:
En skytte i et stort jydsk kronvildthegn påstår faktisk at på et tidspunkt havde de en rutine med at de først brækkede dyrene i forbindelse med frokosten, eller paraden. Dette stoppede de med da de oplevede en del dyr hvor kødet blev surt, Han påstår faktisk at de har målt temperaturer op imod 50 grader i et dyr der er skudt 4 timer før det blev brækket
jbn
Hvor blev den temperatur målt ?, jeg kan måske til nøds gå med til at den er målt i maveindholdet, men at den skulle være målt i endetarms åbningen.......det nægter jeg simpelthen at tro.
LANI
Surgeon fever....
Jeg ved ikke hvor det blev målt. Det var udelukkende for at indikerer at der kan opstå en gæring som kan hæve temperaturen.
Historien fik jeg fordi jeg en eftermiddag havde skudt en kronhjort der først blev funden næste morgen. Selv om temperaturen var omkring 0 grader var kødet ubrugeligt/surt, efter at dyret havde ligget ca 14timer uden at have været brækket.[xx(]
Det var den nævnte skytte der skulle have ordnet kødet
jbn