18-03-2008, 02:24 AM
Jeg kan kun fortælle hvad jeg har fået fortalt. Det var noget med at fedtet blev alt for fedt og tyk efter en rum tid uden motion. Den nye fedt/olie skulle være bedre til, at kunne stå i langtid uden at tage den egenskab til sig.
Ang. ny/gammel riffel. Han sagde at problemmet var løst, men at han kendte til problemmet på 202ér der var et par år gamle eller mere. Så uden at vide det helt korrekt så tror jeg at en "gammel" Sauer er ca. 2 år
mvh Thomas
[/quote]
Kan man så konkludere at en Sauer 202 der er mere end 2 år gammel er antik[?]
eller er det bare noget gammelt lort[:o)]
MVH Schönauer
Vegetarer??
Det er bare jægere der ikke kan ramme.
Ang. ny/gammel riffel. Han sagde at problemmet var løst, men at han kendte til problemmet på 202ér der var et par år gamle eller mere. Så uden at vide det helt korrekt så tror jeg at en "gammel" Sauer er ca. 2 år
mvh Thomas
[/quote]
Kan man så konkludere at en Sauer 202 der er mere end 2 år gammel er antik[?]
eller er det bare noget gammelt lort[:o)]
MVH Schönauer
Vegetarer??
Det er bare jægere der ikke kan ramme.
Schönauer
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst