31-08-2008, 04:51 PM
Pris for en mellemgris købt af vildthandler på marken: 36 SEK/kg.
Omkostninger til dyrlæge: 80 SEK/gris.
For en gris på 40 kg. brækket vægt betaler jeg på vildtslagteriet ialt 450 SEK for veterinærbesigtning, flåning, partering, vaccumpakning/mærkning og nedfrysning. Jeg sælger kræet for 2400 DKK og står dermed tilbage med 2040 DKK svarende til 51 kr/kg, hvilket var grundlaget for mit regneeksempel. Jeg gør dette adskillige gange om året - er pengene i min cigarkasse et fatamorgana?
Rent privat mener nu også fortsat at jeg har sparet 100 kr. for hvert kilo vildsvin (eller råvildt) jeg spiser. Jeg kan i hvert fald konstatere på tegnebogen, at jeg ikke har brugt dem nede i ICA til vitaminfattige kronkycklinger.
[center][/center][center][/center]
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Omkostninger til dyrlæge: 80 SEK/gris.
For en gris på 40 kg. brækket vægt betaler jeg på vildtslagteriet ialt 450 SEK for veterinærbesigtning, flåning, partering, vaccumpakning/mærkning og nedfrysning. Jeg sælger kræet for 2400 DKK og står dermed tilbage med 2040 DKK svarende til 51 kr/kg, hvilket var grundlaget for mit regneeksempel. Jeg gør dette adskillige gange om året - er pengene i min cigarkasse et fatamorgana?
Rent privat mener nu også fortsat at jeg har sparet 100 kr. for hvert kilo vildsvin (eller råvildt) jeg spiser. Jeg kan i hvert fald konstatere på tegnebogen, at jeg ikke har brugt dem nede i ICA til vitaminfattige kronkycklinger.
[center][/center][center][/center]
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.