Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kølle med smag
#8
Hver sin smag jeg synes 70 grader er alt for meget
Det er nu uden betydning om du opnår det ved 160 grader eller 200 grader forskelen ligger i at kødet "steger" videre når det er kommet ud og jo varmer det yderste kød er jo mere varme er der ophobet i stegen hvis du feks sætter en steg ind ved 250 grader og tager den ud ved 58 gr. vil den sikkert være omkring 70 når den er skåret ud men hvis du ved hvad der virker for dig så forsæt hvis det passer til din smag.

KR

Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.

Nu plads til 15 i skabet.
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar


Beskeder i denne tråd
Kølle med smag - af Kim Richter - 23-11-2008, 10:47 AM
Kølle med smag - af Asbjoern - 23-11-2008, 03:58 PM
Kølle med smag - af Kim Richter - 23-11-2008, 05:18 PM
Kølle med smag - af Asbjoern - 23-11-2008, 06:01 PM
Kølle med smag - af Kim Richter - 23-11-2008, 11:13 PM
Kølle med smag - af Asbjoern - 24-11-2008, 08:09 PM
Kølle med smag - af ran - 24-11-2008, 11:06 PM
Kølle med smag - af Kim Richter - 24-11-2008, 11:25 PM
Kølle med smag - af ran - 24-11-2008, 11:43 PM
Kølle med smag - af Tonny - 25-11-2008, 01:07 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 2 gæst(er)