17-02-2009, 06:22 PM
Rens dem grundigt for fedt og hinden..!!!
Skær dem igennem således at du får to flade bryster, bank dem let med håndfladen. Dernæst ligges der en skive el. to sliced bacon samt lidt hakket løg på brystet. Brystet rulles nu sammen a'la benløse fugle og de snøres tilsidst.
Brun dem dernæst godt i en god stegegryde (husk salt & peber), hvor efter der tilsættes godt med fløde, champignoner, gulerøder i skiver, løgringe, paprika og hvad man nu end lyster, der er mange muligheder.
Lad det dernæst simre godt igennem i ca. 1 times tid, el. til kødet er mørt, jævn nu retten til den ønskede konsistens (tilsæt evt. en klat ribsgelé tilsidst).
Serves med ris, perleløg, grove flutes og ikke mindst et godt glas kraftig rødvin...!![]
Mvh.
Søren
Skær dem igennem således at du får to flade bryster, bank dem let med håndfladen. Dernæst ligges der en skive el. to sliced bacon samt lidt hakket løg på brystet. Brystet rulles nu sammen a'la benløse fugle og de snøres tilsidst.
Brun dem dernæst godt i en god stegegryde (husk salt & peber), hvor efter der tilsættes godt med fløde, champignoner, gulerøder i skiver, løgringe, paprika og hvad man nu end lyster, der er mange muligheder.
Lad det dernæst simre godt igennem i ca. 1 times tid, el. til kødet er mørt, jævn nu retten til den ønskede konsistens (tilsæt evt. en klat ribsgelé tilsidst).
Serves med ris, perleløg, grove flutes og ikke mindst et godt glas kraftig rødvin...!![]
Mvh.
Søren