Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edderfuglebryst ?
#7
Et minuts tid i kogende vand (forinden er hinder og sener fjernet). Kødet skæres i tynde strimler på 1-2 cm bredde, og marineres/vendes i barbecue marinade, salt og peber. De steges herefter kort tid på grillen til de får lidt farve.
Der kan serveres råstegte kartofler samt rodfrugter til - Prøv det !

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar


Beskeder i denne tråd
Edderfuglebryst ? - af Lani - 17-02-2009, 04:16 PM
Edderfuglebryst ? - af Otterup - 17-02-2009, 04:35 PM
Edderfuglebryst ? - af Jimmy - 17-02-2009, 05:19 PM
Edderfuglebryst ? - af SA - 17-02-2009, 06:22 PM
Edderfuglebryst ? - af STROM - 17-02-2009, 08:43 PM
Edderfuglebryst ? - af SA - 17-02-2009, 09:47 PM
Edderfuglebryst ? - af PeterE - 17-02-2009, 10:40 PM
Edderfuglebryst ? - af ran - 17-02-2009, 11:57 PM
Edderfuglebryst ? - af ran - 17-02-2009, 11:58 PM
Edderfuglebryst ? - af Swift - 18-02-2009, 12:38 AM
Edderfuglebryst ? - af STROM - 18-02-2009, 01:05 AM
Edderfuglebryst ? - af Jimmy - 18-02-2009, 01:20 AM
Edderfuglebryst ? - af Lani - 18-02-2009, 01:25 AM
Edderfuglebryst ? - af Jimmy - 18-02-2009, 01:31 AM
Edderfuglebryst ? - af Otterup - 18-02-2009, 02:03 AM
Edderfuglebryst ? - af SA - 18-02-2009, 11:16 AM
Edderfuglebryst ? - af lady of the house - 18-02-2009, 12:50 PM
Edderfuglebryst ? - af PeterE - 18-02-2009, 11:58 PM
Edderfuglebryst ? - af Poulsen - 27-05-2009, 10:58 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)