18-02-2009, 02:03 AM
Citat:quote:
Originally posted by Lani
Tak for de mange svar.
Er der ingen der bruger at lægge dem i kærnemælk ?
Jo da... Men vælg ikke en glasskål til at lægge dem i blød i. Synet af kærnemælken, der stille farves mere lyserødt af blodet, der trækker ud af kødet er IKKE med til at skærpe appetitten hos husstandens øvrige beboere.
Jeg var nok ikke særlig omhyggelig med at fjerne fedt og hinder inden jeg lagde kødet i blød(vidste ikke bedre dengang), men jeg må også tilstå at stanken af tran, der blander sig med kærnemælk er decideret ubeskriveligt kvalmende(og jer er ellers ikke pivet efter nu at have blebørn og sammenlagt knap 4 år)
Alt dette var med til at få mig bandlyst fra køkkenet i en længere periode.
Som de fleste indlæg ovenfor beskriver skal fedt og hinder fjernes. Kærnemælkstricket anvendes ikke så meget mere.
Mvh Michael