25-11-2008, 01:07 AM
Jeg bruger noget der kaldes intervalstegning.
Først ind ved høj temp.200 i 15 min.
Derefter ud af ovnen i 15 min. mens temp. sænkes i ovnen til 160
Derefter ind i 1/2 time.
Ud i 15 min
Ind i 1/2 time igen
Ud og hvile i 15 min.
Det giver en ensartet fin rosa steg uden at den smider væden.
Fik fiffet af en prof. kok engang.
Det gør det også nemmere at styre hvornår det hele skal være færdig.
Men der skal selvfølgelig bruges mere tid sammenlagt.
+GONE2HUNT+
Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.
Først ind ved høj temp.200 i 15 min.
Derefter ud af ovnen i 15 min. mens temp. sænkes i ovnen til 160
Derefter ind i 1/2 time.
Ud i 15 min
Ind i 1/2 time igen
Ud og hvile i 15 min.
Det giver en ensartet fin rosa steg uden at den smider væden.
Fik fiffet af en prof. kok engang.
Det gør det også nemmere at styre hvornår det hele skal være færdig.
Men der skal selvfølgelig bruges mere tid sammenlagt.
+GONE2HUNT+
Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.
+GONE2HUNT+
King of varmint
Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.
NU MED DÆMPER