Følgende advarsel
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error







Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forbov og hals
#1
Når rådyret er parteret og lagt i fryseren er det tit et problem at få brugt forbov og hals på en nem måde. Her kommer et forslag til en opskrift til med nok til 8 personer kun fra forbov og hals-

Der tages en stor suppegryde som fyldes med ca. 10 liter vand samt forbov og hals- (evt. kan der tilsættes en suppekvast for at give mere smag til suppen. Dette koges i ca. 2 timer til kødet er mørt.

Halvdelen af væden sies fra (evt. igennem et klæde hvis du ønsker en klar suppe). Der tilsætte suppeurter, kød og melboller. Så er suppen klaret...

Nu følger hovedretten; Rådyr gullasch

Kødet pillkes af bov og hals og skæres i mundrette stykker, de skal dog først i retten til sidst for ikke at blive udkogt.
Resten af væden/suppen skal nu laves til Gullasch. Der tilsættes flåede tomater, champion, løg og evt. coctail pølser.
Retten koges og der smages til med salt og peber. Jævn retten med mel og tilsæt evt. kulør.
Til slut tilsættes kødet.

Der kan serveres kartoffelmos eller løse ris til.

Velbekomme!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar


Beskeder i denne tråd
forbov og hals - af PeterE - 02-02-2009, 12:24 AM
forbov og hals - af Kenneth - 02-02-2009, 01:21 AM
forbov og hals - af Buffalo - 08-02-2009, 02:02 AM
forbov og hals - af PeterE - 08-02-2009, 09:50 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)