Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udskærring af råvildt..
#5
Behovet for at lade kødet hænge stiger med dyrets alder. En ung buk kan stort set ikke ødelægges, så den kan du komme i fryseren med det samme. En gammel buk vil jeg absolut lade hænge de foreskrevne 40 graddage.

En af de første rener jeg skød var en ældre tyr. den gik og blærede sig med at passe på flokken, så jeg kunne ikke står for fristelsen til at få den på væggen, selvom geviret ikke var særlig prangende. Men kødet var stort set uspiseligt. Jeg lavede hakkekød af det meste, i en god chilli kunne det lige gå.

Så jeg lærte lektien og skød derefter kun kalve og kvier, det gav supergodt kød til gryden, og de er noget nemmere at bakse ned fra fjeldet.

(P.S. Findes der overhovedet bukke i Danmark som er rigtig gamle ???)

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.
Hilsen Lasse

... Buy the best and cry once.
Svar


Beskeder i denne tråd
Udskærring af råvildt.. - af farT4 - 11-05-2009, 05:31 PM
Udskærring af råvildt.. - af Panthera - 11-05-2009, 06:14 PM
Udskærring af råvildt.. - af Tonny - 11-05-2009, 10:28 PM
Udskærring af råvildt.. - af Kim Richter - 11-05-2009, 11:10 PM
Udskærring af råvildt.. - af LasseScout - 11-05-2009, 11:23 PM
Udskærring af råvildt.. - af Christensen - 11-05-2009, 11:33 PM
Udskærring af råvildt.. - af West - 12-05-2009, 12:13 AM
Udskærring af råvildt.. - af West - 12-05-2009, 12:15 AM
Udskærring af råvildt.. - af ran - 12-05-2009, 03:02 AM
Udskærring af råvildt.. - af Hog - 12-05-2009, 07:59 PM
Udskærring af råvildt.. - af Høgh - 12-05-2009, 08:23 PM
Udskærring af råvildt.. - af Hog - 12-05-2009, 11:35 PM
Udskærring af råvildt.. - af Høgh - 12-05-2009, 11:42 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)