12-08-2009, 03:38 PM
yes.. røget Bæver er fint .. har dog ikke prøvet selv at gøre det, men overladt til en lokal røger i S. Første gang vi skød bæver viste vi ikke hvad vi skulle forvente af kødet .. men i hyttens stak af gamle svenske jagtblade kunne man læse at det skulle smage som bjørn - det blev vi ikke meget klogere af. De fleste lokale i mit områder der har smagt bæver, har for det meste prøvet i gryderet ala en blanding af ungarsk gryderet og bøf Stroganoff - har ikke prøvet den version endnu
kødet meget mørkt (næsten 'sort') og i røget form meget stærk/ distinkt smag.. perfekt som 'bacon erstatning' til røræg = mums!
/wold_skate
Scout for a blind dog - and throw him a bone
kødet meget mørkt (næsten 'sort') og i røget form meget stærk/ distinkt smag.. perfekt som 'bacon erstatning' til røræg = mums!
/wold_skate
Scout for a blind dog - and throw him a bone
Scout for a blind dog - and throw him a bone