31-05-2010, 10:50 AM
opskrift fra svenske Jakt-journakles recept bilag 2008:
Grillad rådjursstek -> 'under låg' = kuglegrill
2kg kølle udbenet
1 dl raps olie
6 pressed fed hvidløg (jeg snitter nu og huller køllen med flagerne)
½ dl frisk rosmarin
½ dl soya
1 ssk peppermiks
marinande: olie, soya, frik rosmarin -> det er den der gør det !!. Køllen i plastpose emd mariande -> 5t +
kødet skal have stue temp når det kommer på grill. Temp skal være 60grader indeni (brug termometer .. men jeg har nu altid gjort på fornemmeren og det er blevet fremragende). Pak grilled kød i folie og lade trække i 20min
som sagt SUPER.. og nem recept at huske
/wolf_skate
Scout for a blind dog - and throw him a bone
Grillad rådjursstek -> 'under låg' = kuglegrill
2kg kølle udbenet
1 dl raps olie
6 pressed fed hvidløg (jeg snitter nu og huller køllen med flagerne)
½ dl frisk rosmarin
½ dl soya
1 ssk peppermiks
marinande: olie, soya, frik rosmarin -> det er den der gør det !!. Køllen i plastpose emd mariande -> 5t +
kødet skal have stue temp når det kommer på grill. Temp skal være 60grader indeni (brug termometer .. men jeg har nu altid gjort på fornemmeren og det er blevet fremragende). Pak grilled kød i folie og lade trække i 20min
som sagt SUPER.. og nem recept at huske
/wolf_skate
Scout for a blind dog - and throw him a bone
Scout for a blind dog - and throw him a bone