Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Holdbarhed vildtkød
#8
Forudsat hygiejnen under brækning og forlægning er i orden og emballering er tilstrækkelig - mon så ikke der cirka gælder de samme tommelfingerregler som for oksekød?

Hakket kød og småkød: op til 3 måneder frosset. Steaks og lignende større udskæringer/klumper op til 6 måneder. Hele stykker (køller og rygstykker) op til et år.

HVis emballeringen er dårlig og utilstrækkelig kan kødet blive ødelagt noget hurtigere. Blev inviteret på en god omgang nakkesteg for nogle måneder siden hos noget perifer familie, der havde liggget i fryseren ca. 3-4 måneder - men med en mindre utæthed i frostposen. Det havde en bismag af "frysetørret køleskab"... :-(

Den lave fedtprocent i vildtkød forlænger generelt holdbarheden, da magert kød helt generelt har en længere levetid i fryseren end fede kødarter.

.....nu også ejer af en pumpehagler :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Svar


Beskeder i denne tråd
Holdbarhed vildtkød - af Explorer - 09-08-2010, 12:50 PM
Holdbarhed vildtkød - af farT4 - 09-08-2010, 04:36 PM
Holdbarhed vildtkød - af TSX - 09-08-2010, 05:00 PM
Holdbarhed vildtkød - af Lars M. L. - 09-08-2010, 07:05 PM
Holdbarhed vildtkød - af rkn - 09-08-2010, 07:58 PM
Holdbarhed vildtkød - af CP - 09-08-2010, 08:04 PM
Holdbarhed vildtkød - af chrstn_olsen - 09-08-2010, 08:45 PM
Holdbarhed vildtkød - af ran - 10-08-2010, 11:57 AM
Holdbarhed vildtkød - af pete1234 - 11-08-2010, 11:59 PM
Holdbarhed vildtkød - af Hog - 12-08-2010, 06:57 PM
Holdbarhed vildtkød - af Vilsgaard - 02-09-2010, 01:11 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)