Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Holdbarhed vildtkød
#10
Du gør det eneste rigtige - af med frakken så hurtigt som muligt og så færdigmodne i køler.
Jeg har endnu aldrig set et slagteri der lader kreaturerne hænge til modning med huden på[Big Grin]

Citat:quote:

Originally posted by pete1234

Har lige lavet vildtfrikadeller af rådyr fra efterår '08, no probs! Og det er da efter nærmest 2 år i fryseren (-18C). Jeg slagter med det samme, og så modner det i køleskabet i en uge.

################
Howa 1500 30.06

"Den gamle Major elskede sin kone, god mad og god vin, men det der stod hans hjerte allernærmest var det langtrækkende artilleri"



Penge er ikke noget værd før de bliver brugt!!
Svar


Beskeder i denne tråd
Holdbarhed vildtkød - af Explorer - 09-08-2010, 12:50 PM
Holdbarhed vildtkød - af farT4 - 09-08-2010, 04:36 PM
Holdbarhed vildtkød - af TSX - 09-08-2010, 05:00 PM
Holdbarhed vildtkød - af Lars M. L. - 09-08-2010, 07:05 PM
Holdbarhed vildtkød - af rkn - 09-08-2010, 07:58 PM
Holdbarhed vildtkød - af CP - 09-08-2010, 08:04 PM
Holdbarhed vildtkød - af chrstn_olsen - 09-08-2010, 08:45 PM
Holdbarhed vildtkød - af ran - 10-08-2010, 11:57 AM
Holdbarhed vildtkød - af pete1234 - 11-08-2010, 11:59 PM
Holdbarhed vildtkød - af Hog - 12-08-2010, 06:57 PM
Holdbarhed vildtkød - af Vilsgaard - 02-09-2010, 01:11 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)