Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trofäer fra Afrika - laves lokalt eller hjemme?
#5
Tal med Henrik Prebensen fra Agilitylogistics.

Har brugt det firma til indfortoldning - og de kan reglerne på fingrene.

Den rene omkostning til konservering er efter min bedste overbevisning under halvdelen af hvad det koster her hvor man snart skal betale afledningsafgift for den ''naturlige luft''[Wink]

Jeg har fået trofæer hjem fra fra flere konservatorer hvor det har været helt iorden - men kender også tilfælde hvor andre har fået udstoppet i ZA hvor man burde have brugt lidt flere skillinger.

Så se om du kan få referender på den aktuelle taxidermist, hvad det ser ud til du allerede har.

En anden fordel ved at få arbejdet gjort i ZA er man så ikke importerer råt kød - hvilket Fødevarestyrelsen har sine helt egne meninger om.

Dette baseret på trofæerne skal til DK - ''Hejsan'' kunne tyde på noget andet - og så ved jeg ingenting [Wink]

Men en anden ting, fly er dyrt men hurtigt - skib er langsomt men rimeligt - fornøjelsen ved at får trofæerne hjem i slowmode foretrækker jeg - så kan man sidde og genkalde sig oplevelserne længe efter skuddet gik..... filmen på nethinden kører igen.
mvh
Svar


Beskeder i denne tråd
Trofäer fra Afrika - laves lokalt eller hjemme? - af TSX - 24-08-2010, 10:13 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)