27-04-2012, 10:05 PM
En Vildsvinebov ryger i ovnen med en pilsner, flækket hvidløg, æble, rødløg, salt, peber, timian, rosmarin, laurbærblade ved 75 grader om formiddagen.
Ved 17 tiden tages låget/sølvpapiret af og der skrues op på 225-250/grill+åben låge. Efter bruning hviler stegen 20 minutter.
I denne hviletid laves der skysovs af væden fra stegen.
Serveres her med Polenta, halve stegte kartofler, salat, skysovs og lingon.
På vej i ovn.
Færdig.
Portion
Polenta:
- 1.5dl polenta (Grove majsgryn) koges med ca 4dl vand/mælk
- en god håndfuld revet parmesan eller pecorino kommes i.
- Saft fra stegen så det passer
- 1 ds/2 dl søde majs blendes og piskes i grøden
Stegte flækkede kartofler- prøv lige det her:
- Mellemstore kartofler koges møre
- Flæk kartoflerne og mas dem flade med håndflade eller tallerken.
- Steges på panden med krydderi på den lyse side (riiigeligt smør; nu kan de nemlig kapere det[])
Boven er måske ikke så populær som køllen, men dette har været mit bedste vildtmåltid so far.
Mvh Peter
###################
Ved 17 tiden tages låget/sølvpapiret af og der skrues op på 225-250/grill+åben låge. Efter bruning hviler stegen 20 minutter.
I denne hviletid laves der skysovs af væden fra stegen.
Serveres her med Polenta, halve stegte kartofler, salat, skysovs og lingon.
På vej i ovn.
Færdig.
Portion
Polenta:
- 1.5dl polenta (Grove majsgryn) koges med ca 4dl vand/mælk
- en god håndfuld revet parmesan eller pecorino kommes i.
- Saft fra stegen så det passer
- 1 ds/2 dl søde majs blendes og piskes i grøden
Stegte flækkede kartofler- prøv lige det her:
- Mellemstore kartofler koges møre
- Flæk kartoflerne og mas dem flade med håndflade eller tallerken.
- Steges på panden med krydderi på den lyse side (riiigeligt smør; nu kan de nemlig kapere det[])
Boven er måske ikke så populær som køllen, men dette har været mit bedste vildtmåltid so far.
Mvh Peter
###################