Følgende advarsel
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error







Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Langtidsstegt vildsvinebov
#1
En Vildsvinebov ryger i ovnen med en pilsner, flækket hvidløg, æble, rødløg, salt, peber, timian, rosmarin, laurbærblade ved 75 grader om formiddagen.

Ved 17 tiden tages låget/sølvpapiret af og der skrues op på 225-250/grill+åben låge. Efter bruning hviler stegen 20 minutter.

I denne hviletid laves der skysovs af væden fra stegen.

Serveres her med Polenta, halve stegte kartofler, salat, skysovs og lingon.

På vej i ovn.
[Image: 20120427_084236.jpg]

Færdig.
[Image: 20120427_173831.jpg]

Portion
[Image: Vildsvinebov-1.jpg]

Polenta:
- 1.5dl polenta (Grove majsgryn) koges med ca 4dl vand/mælk
- en god håndfuld revet parmesan eller pecorino kommes i.
- Saft fra stegen så det passer
- 1 ds/2 dl søde majs blendes og piskes i grøden

Stegte flækkede kartofler- prøv lige det her:
- Mellemstore kartofler koges møre
- Flæk kartoflerne og mas dem flade med håndflade eller tallerken.
- Steges på panden med krydderi på den lyse side (riiigeligt smør; nu kan de nemlig kapere det[Smile])

Boven er måske ikke så populær som køllen, men dette har været mit bedste vildtmåltid so far.

Mvh Peter
###################
[Image: ajbutton.gif][Image: S_LLogo_2.jpg]
Svar


Beskeder i denne tråd
Langtidsstegt vildsvinebov - af pete1234 - 27-04-2012, 10:05 PM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Søby - 28-04-2012, 01:24 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af hoeg7472 - 28-04-2012, 01:46 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af pete1234 - 28-04-2012, 04:13 PM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Prezzy - 19-06-2012, 09:57 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Prezzy - 26-02-2013, 09:42 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)