Følgende advarsel
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error







Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Til inspiration 7 ...
#1
Filet af sommerbuk, "nye danske", stegt fois gras, kirsebær, rømøkveller, rådyrglace med kantareller.

Glace: Ben og afpuds fra rådyr (ca. 1 kg) dækkes med ca 4 liter vand, koges op og skummes for urenheder i ca 10 min. Herefter skrues ned for varmen og bentøjet simrer videre i 5 timer. Benene sigtes fra, og fonden reduceres til ca 3 dl (til det tykner). Kom smørristede kantareller i, og en mundfuld rødvin/portvin/sheryy, monter (pisk/rør i, herefter må du ikke varme saucen yderligere, da den ellers skiller) med 2-3 tern god mørk chokolade, og ca 75-100 gram koldt rigtigt smør.

'Towlerne skæres i "kasser" af 2x2x4 cm, koges i letsaltet vand i 8 min, dryppes af, dryppes med lidt olie, saltes og bages i forvarmet ovn ved 200 grader indtil gyldne og sprøde (ca. 25 min).

Filetterne pudses af for sener (jeg har her brugt saddelstykket), krydres efter smag og behag, steges 4 minutter på hver side, hviler tildækket 5 min.

Fois gras skiverne dyppes i mel, krydres med salz und pfeffer og ristes på meget varm pande ca 20-30 sek på hver side.

Anret og pynt med halverede, udstenede kirsebær samt Kveller/Salturt.

Bon appetit! [Big Grin]

[Image: 401900_10151212832153975_854915251_n.jpg]

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar


Beskeder i denne tråd
Til inspiration 7 ... - af Slawter - 24-06-2012, 04:35 PM
Til inspiration 7 ... - af langebo - 25-06-2012, 12:09 AM
Til inspiration 7 ... - af pete1234 - 25-06-2012, 12:20 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)